atas

Selamat datang !!
Home |Follow | Dashboard | Facebook |Twitter

Save up to 80% on everything Internet! Whether it is for the latest Samsung,HTC or Blackberry smart

Ahad, 30 Oktober 2011

Jom Join Bloglist Lighta Shadowee

assalamualaikum w.b.t

Korang nak tahu tak ? untuk minggu ni ,sudah dua contest sudah join.
Yang ni baru masuk yang kedua ,,cheerrr
Ok.tadi usha-usha street from blog bro yang buat contest ni.
Apa lagi,tanpa segan silu join juga..hehehe
ini blog beliau..Mari TEKAN SINI

Nak join boleh tengok Syarat penyertaan dibaawah

Sebelum tu dia ada suruh TAG 3 member blog korang!
haha ! tengok sapa yang aku rasa korang kawan aku..he he he


2.Ayen DE Ayen = Fazren
3.DE Hans = Hans

Ok ini #3 member aku yang aku suka jalan-2 !! best !


ok sini syarat pernyertaan !


Syarat Penyertaan

1.LIKE FANPAGE & Follow blog Lighta ni
2.Buat Satu Entry Dengan Satu tajuk :Jom Join Bloglist Lighta Shadowee
3.Copy & Paste Banner Diatas
4. Tag #3 rakan Blogger anda
5. Tinggalkan URL entry yang ada diruang bawah .SIAP !

Tarikh Tutup
25 November 2011
(lagi ramai join,lagi bagus) 

So. Jom lah memeriahkan lagi contest ni ! ;)

1 ulasan:

Ahmad Hisyam berkata...

Bloglist dah diupdate! Thanks sudi join ;)
light|shadow

Ji

Blog Kawan