atas

Selamat datang !!
Home |Follow | Dashboard | Facebook |Twitter

Save up to 80% on everything Internet! Whether it is for the latest Samsung,HTC or Blackberry smart

Jumaat, 28 Oktober 2011

JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS


Nak karang sikit lah kan ?hehe. Ok tadi masa tengah blogwalking,saja singgah
dekat blog Oh Biskut Chipsmore ni.Tengok ada satu kempen ni! haha apa lagi 
dengan bersemangatnya cubalah masukkan.Mana tidaknya,baru first time ni 
join benda-benda menarik seperti ini ! tidak lepas kan perluang ok?! 
walaupun tinggal sehari saja,join juga lah.. hehe

  jumpa satu blog yang membuat satu kempen untuk meningkatkan Followers. So, ramai juga yang join. Sekejap sahaja kempen ini, tapi sudah ramai join. Join lah sebelum terlambatkan

bawah ni 100% copy from tuan blog.





Syarat-syarat yang sangat mudah
  1. Buat entry baru bertajuk JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS
  2. Letakkan banner diatas dan linkkan terus ke entry kempen ini
  3. Buat la ayat menarik sikit untuk menggalakkan followers anda menyertai kempen ini
  4. Tinggalkan link entry anda di ruangan komen di bawah


    FOLLOWlah blog ini dan LIKE page Terjal Bicara™→'Azim Razak© di Facebook yang berada di bawah header untuk mengetahui perkembangan kempen ini (tiada paksaan namun digalakkan)
Mesti anda tertanya-tanya, macam mana nak tingkatkan jumlah followers dengan hanya menyertai KEMPEN ini.
Begini, saya akan meletakkan dan mengemaskini blogger-blogger yang menyertai KEMPEN ini sambil menggalakkan mereka untuk melawat dan follow blog-blog peserta lain di KEMPEN ini.
Dengan cara ini, InsyaAllah follower anda akan bertambah dari masa ke masa tidak terhad dalam tempoh KEMPEN ini sahaja, tapi sehinggasemua peserta KEMPEN ini follow blog anda.
Tiada paksaan untuk follow blog peserta lain.
Semuanya haruslah ikhlas.
Jadi, lagi ramai yang menyertai KEMPEN ini, lagi ramailah followers blog anda.

Barulah namanya tingkatkan jumlah followers sambil saling bantu-membantusesama blogger.
Kesannya, anda tidak akan rugi  apa-apa kerana ianya juga percuma dan mudah (Entry, Banner, Ayat menarik, Komen),  malah followers anda juga akan bertambah. Jom la sertai KEMPEN ini selagi masa masih ada masa.

Ingat!
Anda tidak akan rugi malah keuntungan yang anda akan dapat pasti berbaloi.InsyaAllah


Tempoh masa kempen :

23/10/2011 - 29/10/2011 hingga jam 12.00 tengah malam

So, marilah ramai-ramai kita support kempem ini, Untuk kebaikan kita bersama :)

13 ulasan:

Muhammad Faris 'Azim berkata...

Terima kasih sebab join. Luangkanlah masa anda pada bila-bila masa untuk follow peserta yang lain di link di bawah. Seterusnya menjayakankan KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

alKhattab Batik - Classic Elegant Unique berkata...

Hi.. Saya da follow awk..harap dpt follow & like fanpage & blog sy.. Dari kempen yg sama..

Kalau nk shopping batik online pon bole.Cantik2 tau! :) di www.alkhattabbatik.blogspot.com

TQ.

shy princessha berkata...

salam perkenalan...
dtg jenguk dan follow sini...=)

sue perbs.. berkata...

sy dtg dri kempen yg same.. sy folo awak... jemput2 lah ke blog sy pulak ye

Ahmad Hisyam berkata...

Tumpang piknik kat sini...

Entri menarik di blog light|shadow
1. 10 Pemain Bola Sepak Antarabangsa Paling Kacak
2. Yoona Dipilih Artis Korea Paling Bijak
3. Jom Exchange Review Alexa
4. Jom Join Bloglist Lighta Shadowee
5. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)

IntaNBerliaN berkata...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

✿ miSs.FatieN Si buN² ✿ berkata...

hee! belog menarik :)

datang dari segmen yg sama !. .kalau sudi join belog sye ye :)

http://afiqahfatinjohnnyorlando89.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Eza Boom Boom :) berkata...

Hai, Eza terjah sini plak dari segmen Muhammad Faris 'Azim…Hehe..Jom terjah blog Eza pulak..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Mya berkata...

salam singgah dari segment yang sama:) jum folo2! btw, belog ni nice tau =)

KhAiReDzAiMy berkata...

Assalamualaikum... & Salam Perkenalan...

Singgah dari segmen sama ...

Ada masa singgah My Blog... Babat87.blogspot.com...
Maaf lambat singgah...

Thanks...

♥ Nur Hazlina Binti Mohd Fisol ♥ berkata...

Salam ziarah perdana,

Bertemu untuk mengeratkan persaudaraan :) Salam perkenalan berutus senyuman.

http://suteraqaaseh.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

dan

http://kolejhayat.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Follow yea, mungkin ada sesuatu yang boleh dikongsikan bersama.

jaga diri, hiasi peribadi.

farrah hayati berkata...

follow walopown xjoin segmen...bole x?? ;)

Isabella Bag House berkata...

Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html folo me back. :)

Ji

Blog Kawan